Lymfodrenáž

Lymfodrenáž

Esthesia.czSlužbyMasáže › Lymfodrenáž

Lymfatický systém je pro náš organismus nesmírně důležitý, jelikož je hlavním imunitnm a detoxikačním nástrojem lidského organismu. Většina z nás tráví minimálně třetinu dne v zaměstnání, kde primárně sedí či stojí a lymfatický systém nemá možnost přirozené detoxikační funce. Vnikají často otoky a tzv. blokace lymfy v určitých částech těla a není možné odvést škodlivé látky z těla přirozenou cestou, organismus je zatížen a v takovém stavu je komplikované i např. hojení ran či redukce váhy. Doporučujeme proto navštívit jednou za čas kúru lymfoterapie, která vám pomůže znovu nastartovat lymfatický systém a vaše usilovná práce s detoxikací organismu či tvarování těla bude najednou daleko úspěšnější. Lymfodrénáž doporučujeme i po prodělaných operací, liposukci, estetických operací v oblasti obličeje či stomatologických operacích spojených s otoky,  kdy pomocí odborného ošetření lymfodrenáží dochází k urychlení hojení a odeznění otoků. Pro ještě rychlejší hojení doporučujeme lymfodrenáž i před zákrokem. 

 

O ošetření - Lymfodrenáž


Lymfodrenáž má za úkol vrátit náš lymfa systém do kondice a zvýšit jeho výkonnost. Pomůže nám například s pocitem těžkých a unavených nohou, při potížích s křečovými žilami či celulitidou. Zároveň je výbornou prevencí proti otokům končetin, posiluje imunitu, formuje postavu a v neposlední řadě je vhodný jako celková regenerace a relaxace, kterou v dnešní době všichni potřebujeme.


Objednat

Během ošetření


Před každým ošetřením je vhodná konzultace s naší specialistkou, která na základě individuální situace doporučují ruční či přístrojovou lymfodrenáž.

Lymfodrenáž

Ruční lymfodrenáž

První věc, kterou je potřeba zmínit, je fakt, že manuální lymfodrenáž není klasická masáž. Jde o speciální manuální techniku, která je zaměřená na povrchový mízní systém. Rozdíl mezi masáží a manuální lymfodrenáží je primárně v tom, že lymfoterapeut se snaží ovlivnit pouze kůži a podkoží, ale masér jde hlouběji a naopak se snaží ovlivnit primárně svalstvo. Manuální lymfodrenáž je tedy velice prospěšná pro správné fungování lymfatického systému a organismu jako takového. A dobře fungující lymfatický systém, tedy dobrá cirkulace lymfy, je důležitá pro správné fungování vnitřního organismu.


Objednat

Přístrojová lymfodrenáž

Ošetření začíná nasazením speciálního obleku – lymfa kalhot či lymfo jacketu. Tento „oblek“ je tvořen 24 vzduchovými komorami, které se postupně nafukují a tím komplexně masírují končetiny a podporují správné proudění lymfatického systému. Před spuštěním přístrojové lymfodrenáže, vám naše specialistka uvolní ruční masáží lymfatické uzliny, aby tato lymfodrenáž byla co nejvíce účinná a lymfa mohla přirozeně proudit.

Lymfodrenáž Praha

Jsem vhodným kandidátem?


Ruční i přístrojová lymfodrenáž, je vhodná pro každého, kdo si chce po náročném dni odpočinout a u toho udělat něco i pro své tělo. Lymfodrenáž je velice účinná procedura, která funguje jako prevence například u chronických žilních nedostatečností, celulitidy, bércových vředů, artrózy, poruch prokrvení, gynekologických obtíží apod. Lymfodrenáž je skvělou přípravou před operací nebo skvělým pomocníkem v hojení po operaci. Díky dobrému proudění lymfy má hojení po operaci daleko lepší výsledky. Lymfodrenáž je skvělým doplňkem sportovcům, při detoxikačních kůrách, nebo nedílnou součástí redukčních režimů. Je vhodná také pro klienty, kteří mají sedavé zaměstnání nebo naopak dlouho stojí a lymfatický systém díky santé tomu nemůže dostatečně odvádět v těle svou důležitou funkci. Lymfodrenáž vám zlepší a obnoví oběh lymfy v těle a tím podporuje imunitní systém, hojí se lépe poúrazové rány a nastartuje se podpora látkové výměny organismu.

Jak se připravit?


Před a po ošetření je vhodné dodržovat zvýšený pitný režim, aby mohla lymfa přirozeně detoxikovat a odplavovat nežádoucí látky z těla.  

Upozornění


Lymfodrenáž není vhodná pro lidi s virózou či horečkou, akutním cévním onemocněním, ženy s rizikovým těhotenstvím nebo při standardním těhotenství do 3. měsíce, s neléčeným vysokým krevním tlakem či pokud klient trpí na otoky z onemocnění srdce, ledvin či jater. Po operacích se doporučit  lymfodrenáž po 14ti dnech od zákroku.

Ceník


Lymfodrenáž ruční 1hod 1190 Kč Objednat
Lymfodrenáž ruční 1,5hod 1490 Kč Objednat
Lymfodrenáž přístrojová 50min 800 Kč Objednat
Lymfodrenáž přístrojová 30min 600 Kč Objednat
Lymfodrenáž kombi - ruční + přístrojová 80min 1390 Kč Objednat

 Ceník


Lymfodrenáž ruční 1hod 1 190 Kč Objednat
Lymfodrenáž ruční 1,5 hod 1 490 Kč Objednat
Lymfodrenáž přístrojová 1hod 890 Kč Objednat
Lymfodrenáž přístrojová 30min 600 Kč Objednat
Lymfodrenáž kombi - ruční + přístrojová 80min 1 390 Kč Objednat

 


Líbil se vám tento příspěvek? Můžete ho také sdílet!
Sdílet na Facebooku ›

Klienti kteří zakoupili tuto službu, také využili tyto zákroky:





Nejnovější články:

Obraťte se na nás

telefonicky na čísle +420 284 680 530, +420 603 465 672, e-mailem na info@esthesia.cz nebo využijte náš formulář on-line zde pod tímto textem.

Vyžádejte si termín pro konzultace, operaci nebo léčbu. Budeme Vás kontaktovat do 24 hodin a nabídne vám termín, který vám bude nejlépe vyhovovat.

Napište nám

Odesláním formuláře souhlasíte se zásadami zpracování a ochrany osobních údajů.

Otevírací doba

Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
8:00 až 17:00
8:00 až 19:30
8:00 až 17:00
8:00 až 19:30
9:00 až 15:00

telefon:
e-mail:
+420 603 465 672
+420 284 680 530
info@esthesia.cz

Adresa kliniky

Esthesia – klinika rodinného zdraví a krásy s.r.o.
Opletalova 1013/59, 110 00 Praha 1
mapa zde ›


Jak se k nám dostanete?
Kde u nás zaparkujete?
Způsob hrazení péče
Dárkové certifikáty

2010-2024 © Esthesia - Všechna práva vyhrazena.