Autorka koncepce péče o klienta a vztahová koučka Veronika Vinterová

Autorka koncepce péče o klienta a vztahová koučka Veronika Vinterová

Esthesia.czSlužbyArchiv článků › Autorka koncepce péče o klienta a vztahová koučka Veronika Vinterová

Jelikož mezi klienty kliniky Esthesia jsou úspěšné a inspirativní osobnosti, inspirují nás každý den dělat pro ně takový servis, který odpovídá jejich požadavkům a kvalitám. Jednou z našich klientek je Veronika Vinterová, která je majitelkou seznamovací a rozvojové agentury Náhoda a autorkou projektu osobní a řízení firem prostřednictvím hodnot. Veronika byla vysoce postavenou manažerkou v bance, přesto našla dostatek odhodlání, odvahy a víry začít se věnovat svým vlastním projektům a jít za tím, co je jejímu srdci nejbližší.

Veroniko, jsme rádi, že vás můžeme vídat na klinice spokojenou a usměvavou. Pokaždé mám chuť se zeptat, jak to děláte, ale vím, že na sobě neustále pracujete a právě ve svých projektech se věnujete tomu, aby se takto cítili i vaši klienti. Dokázala byste v krátkosti představit vaše krásné projekty Náhoda a Opravdovost?

Oba projekty mají společného to, že se jejich prostřednictvím věnujeme velmi intenzivně a hluboce těm, kteří nejsou se svým životem spokojeni. Seznamovací a rozvojová agentura Náhoda těm, kteří nemají životního partnera nebo nejsou ve svém partnerském vztahu spokojeni. Nejprve s klientem pochopíme, po kom touží a co může partnerovi nabídnout a pak individuálně partnera na míru. Osobní transformační program Opravdovost pak využívají ti, kteří nejsou šťastní, necítí se dlouhodobě dobře zdravotně, jejich práce jim nedává smysl, užívají antidepresiva či jsou ohroženi syndromem vyhoření. Nebo právě ti, kteří jen prostě nezáří. S takovými lidmi naši integrální kouči chtějí rozžehnout jejich životní jiskru.

Na jakou cílovou skupinu míříte svými službami?

Oslovujeme hlavně ty, kteří chtějí opravdovou změnu. Měníme s nimi jejich zásadní životní otázky na odpovědi. Nejčastěji to jsou chytří, schopní lidé, kteří potřebují vzbudit jejich spící emoce, tělo či mysl. A už vyzkoušeli leccos. Nejprve se podíváme na jejich rodinné souvislosti, zda mají ve svých rodičích dobrý předobraz lásky. Zjistíme, jaké užitečné i neužitečné programy jsou součástí jejich života. Přes hluboké sebepoznání pak pochopíme, kdo jsou, jaké masky a proč si museli v životě nasazovat. A nakonec hledáme společně rovnováhu v mnoha zásadních sférách jejich života.

Třeba zrovna mezi našimi klienty jsou ti, kteří přesně takovou službu hledají, ale mají strach překonat ten první krok a oslovit vás. Co byste jim poradila? 

Většina našich klientů říká: "proč jsem to neudělal dřív?. Ano, je to o osobní odvaze podívat se na sebe do zrcadla. U vás na klinice to dělají lidé ve skutečnost, u nás se dívají na sebe sama přes pocity, prožitky, uvědomění. A to není vždy jednoduché. Co myslím mohu slíbit, že ten výsledek stojí za to. Podle referencí našich klientů: "Tou základní hodnotou, kterou jsem našel, jsem já sam." Takový krok se pak projeví ve všechno oblastech vašeho života, cítíte se vyrovnaný, plný energie, víte, co cchete a jak toho dosáhnout, chápete lépe sami sebe, ale také vašeho partnera, zlepší se vám zdravotní stav. Skoro to vypadá jako všelék. Navíc je to velmi dobrodružná ceste. V konečném důsledku se mohou podívat, jak jsou na tom oni sami zdarma v testu štěstí. V testu vyhoření nebo si za přibližně 1 Euro stáhnout e-book Tajemství štěstí.

Líbí se mi, že lidi pouze nespojujete na setkání, ale inspirujete je k sebepoznání a k práci na jejich vlastním růstu a realizaci. Co považujete vy za svůj největší životní úspěch? 

Ano, pokud se lidé chtějí seznámit a najít životního partnera, je důležité, aby měli rádi v prvé řadě sami sebe. Nemluvím o sobectví, ale o zdravém sebenáhledu. Pokud jde o mne, tak za svůj největší životní úspěch považuji to, že se mi v celé řadě podstatných životních rolí daří nacházet rovnováhu. Jsem spokojená se svým povoláním, mám prima rodina a občas mám i čas věnovat se sama sobě. To neznamená, že nepřicházejí těžké okamžiky. Ale lidé se neliší podle toho zda mají či nemají těžké okamžiky, protože ty vždycky přijdou, ale liší se podle toho, jak jsou připraveni jim čelit.

Vím, že jste kromě podnikatelky také koučkou, manželkou a maminkou. Jak se vám tedy daří tu harmonii nacházet?

To mi potvrdí asi každá máma, která k tomu ještě pracuje. Děti jsou nejlepší škola timemanagementu. Velmi dobře si uvědomíte, co je důležité a svým prioritám pak věnujete pozoronost. A čemu věnujete pozornost, to roste. Nesmí být těch priorit moc, protože pak se v tom utopíte. A to je i jedno z nejčastějších témat koučovacích sezení, tedy pochopit, co je to opravdu důležité. Zdůrazňuji "opravdu" (vlastně i proto se náš projekt jmenuje Opravdovost), protože často míváme spoustu iluzí, přesvědčení, nasazujeme spoustu masek. To pak bez odborné pomoci je obtížné posunout či změnit. A právě proto je takový průvodce v podobě integrálního kouče nesmírně užitečný, celý proces změny umí zkrátit z let na měsíce. 

Jsem ráda, že si v tom shonu najdete čas i sama pro sebe a zavítáte k nám. Jaké služby u nás máte nejraději a prozdradíte nám důvod, proč jste si vybrala právě kliniku Esthesia? 

Ve vaší klinice dlouhodobě a pravidelně navštěvuji manikúru a pedikúru protože vím, že v případě nějakých drobných problémů s nehty mi jsou vaše profesionálky příjemně a efektivně schopny vše pomoci vyřešit. Pro moji profesi, kdy mám denně několik koučovacích sezení, jsou upravené ruce naprostou nezbytností. Také navštěvuji vaši dentální hygienu a zubní ošetření. A i tady je důvod podobný, máte moderní procedruy, které včas zabrání možným komplikacím. Jak říká váš pan primář: "Naši klienti nepotřebují zubní pohotovost." A nejen zdravé, ale také krásné zuby jsou opět pro moji práci, ale také pro můj pocit zásadní. 

Kdybyste si mohla za nás všechny přát něco do roku 2018, co by to bylo?

"Protože jste klinika rodinného zdraví a krásy, tak bych vašim klientům popřála spokojené blízké vztahy, které jsou základem lidského štěstí a také to, aby se sami cítili krásní jak navenek, tak uvnitř."

Pro klienty kliniky Esthesia první hodina konzultace v hodnotě 2500 Kč zdarma.





Nejnovější články:

Obraťte se na nás

telefonicky na čísle +420 284 680 530, +420 603 465 672, e-mailem na info@esthesia.cz nebo využijte náš formulář on-line zde pod tímto textem.

Vyžádejte si termín pro konzultace, operaci nebo léčbu. Budeme Vás kontaktovat do 24 hodin a nabídne vám termín, který vám bude nejlépe vyhovovat.

Napište nám

Odesláním formuláře souhlasíte se zásadami zpracování a ochrany osobních údajů.

Otevírací doba

Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
8:00 až 17:00
8:00 až 19:30
8:00 až 17:00
8:00 až 19:30
9:00 až 15:00

telefon:
e-mail:
+420 603 465 672
+420 284 680 530
info@esthesia.cz

Adresa kliniky

Esthesia – klinika rodinného zdraví a krásy s.r.o.
Opletalova 1013/59, 110 00 Praha 1
mapa zde ›


Jak se k nám dostanete?
Kde u nás zaparkujete?
Způsob hrazení péče
Dárkové certifikáty

2010-2024 © Esthesia - Všechna práva vyhrazena.