Odstranění celulitidy

Odstranění celulitidy

Esthesia.czSlužbyDermatologie › Odstranění celulitidy

Většinou se objeví bez pozvání. Žádná z žen ji nevítá s nadšením a je velmi těžké ji přijmout do svého života. Řeč je o celulitidě. Faktem je, že není přitažlivá a spousty ženám ovlivňuje jejich životy a sebevědomí. To je důvod, proč vědci vynalezli přístroje, které pomocí rázové vlny radiofrekvence pomáhají projevy celulitidy zmírnit či úplně odstranit. Pokud se tedy nechcete pouštět do invazivních chirurgických zákroků a krémy vám už nepomáhají, navštivte naší kliniku Esthesia, kde vám v boji s celulitidou pomůžeme pomocí přístroje Ray Life. Nejen, že se vám vyhladí pleť, ale i díky kvalitnějšímu lymfatickému proudění bude zdravější. Zvýší se vám i sebevědomí a vy se znovu budete oblékat tak, jak byste si přála a ne tak, jak vám celulitida dovolila.


O ošetření - odstranění celulitidy


Celulitida, která svým vzhledem připomíná struktru pomerančové kůry, je estetická vada pokožky, která se tvoří většinou v oblastech stehen, hýždí, podbřišku a paží. Celulitida se projevuje nežádoucí důlkovatou a hrbolatou kůží, což je způsobeno nedostatečným prokrvením a prouděním lymfy. V místě se hromadí tukové buňky, které jsou vytlačovány na povrch a způsobují ztrátu pevnosti, jemnosti a pružnosti pokožky.

Projev celulitidy se nestane ze dne na den, ale rozvíjí se pomalu a dlouhodobě o sobě dává vědět. Ve chvíli, kdy už je jasné, že pouze krémy nezaberou, ale není zapotřebí řešit závažný chirurgický zákrok, nabízí se využití bezpečné, neinvazivní, bezbolestné metody pomocí akustické rázové vlny a radiofrekvence. U nás na klinice Esthesia jsou obě tyto metody, z nichž každá řeší jinou část podkoží, zahrnuty v ošetření pomocí přístroje Ray Life. Technologie tohoto přístroje byla vyvinuta v Německu a nejedna z klientek obdivuje jeho italský design, který připomíná, že žena je jako poupě, které rozkvétá v krásný květ.

Jsem vhodným kandidátem?


Celulitida bohužel postihuje až 80% žen a na jejím vzniku se podílí nejen nadváha, ale i hormonální změny, nezdravý životní styl, dědičnost. Není výjimkou, že celulitidou trpí i štíhlé ženy, které sportují.
Celulitida má různé stupně, podle míry postižení:

  1. stupeň - při pohledu nejsou dolíčky viditelné a lze je zaznamenat pouze při stlačení pokožky - tzv. štípacím testu
  2. stupeň - zde už je pohledem vidět hrbolatá kůže a dává o sobě vědět primárně při sezení
  3. stupeň - nerovnosti v kůži jsou hlubší a dolíčky jsou vidět už i ve stoje či vleže, může docházet k tuhnutí a hromadění vazivových vláken v podkoží
  4. stupeň - kůže je tuhá, hrbolatá, neproudí zde lypfa a dochází k poruše nervového zásobení postižených oblastí, tyto partie mohou být už i bolestivé.

Jak se připravit?


Toto ošetření se provádí celoročně a pro odstranění celulitidy je nejúčinější při intenzivním opakování v kratším časovém úseku. Při intenzivním ošetření je možné daleko efektivněji ovlivnit tukovou tkáň a podpořit novou činnost lymfatického oběhu a tvorbu kolagenu, která navrací kůži pevnost. Doporučujeme vám využít naše balíčky, kde si za zvýhodněnou cenu můžete dopřát celý set ošetření.

Během ošetření - odstranění celulitidy


Pomocí radiofrekvece přístroje Ray Life je zahříván tuk v podkoží na vysokou teplotu, který se poté přirozeně odplavuje z těla. Díky radiofrekvenci se partie, postižené celulitidou, nejen vypnou, zformují a zeštíhlí, ale celulitida viditelně mizí.
Akustická, neboli rázová vlna, se dostává až do hlubokého podkoží, kde aktivuje lymfatický odtok a zlepšuje prokrvení. Po takovém ošetření dochází ke stimulaci buněčné obnovy a následně ke zlepšení pevnosti a pružnosti pokožky. Pleť je výrazně pevnější a hladší.
Celé vyšetření probíhá vleže v příjemném prostředí naší kliniky Esthesia, kdy vám naše specialistka přikládá speciální hlavice přístroje na postižené partie. Během ošetření ucítíte stlačování pokožky, ale ošetření je bezbolestné a příjemné.

Doba zotavení


Po ošetření pomocí akustické (rázové) vlny a radiofrekvencí bude docházet v těle k odplavování škodlivých látek a přebytečných tuků, které byly těmito metodami narušeny, ven z těla. Doporučujeme proto zvýšit pitný režim a podpořit léčbu i pohybem či lymfodrenáží.

Upozornění


Léčbu celulitidy můžete ještě podpořit zvýšeným pitným režimem - doporučujeme pít převážně čistou neperlivou vodu (můžete přidat i ochucenou vodu pomocí např. citrónu, nebo zelený či detoxikační čaj upravte váš jídelníček a omezte potraviny, které zadržují v těle vodu omezte příjem živočišných tuků a zvyšte příjem esenciálních mastných kyselin, bílkovin, vitamínů a minerálů zařaďte do svého života pravidelný pohyb a dejte tak šanci tělu odplavovat škodlivé látky





Nejnovější články:

Obraťte se na nás

telefonicky na čísle +420 284 680 530, +420 603 465 672, e-mailem na info@esthesia.cz nebo využijte náš formulář on-line zde pod tímto textem.

Vyžádejte si termín pro konzultace, operaci nebo léčbu. Budeme Vás kontaktovat do 24 hodin a nabídne vám termín, který vám bude nejlépe vyhovovat.

Napište nám

Odesláním formuláře souhlasíte se zásadami zpracování a ochrany osobních údajů.

Otevírací doba

Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
8:00 až 17:00
8:00 až 19:30
8:00 až 17:00
8:00 až 19:30
9:00 až 15:00

telefon:
e-mail:
+420 603 465 672
+420 284 680 530
info@esthesia.cz

Adresa kliniky

Esthesia – klinika rodinného zdraví a krásy s.r.o.
Opletalova 1013/59, 110 00 Praha 1
mapa zde ›


Jak se k nám dostanete?
Kde u nás zaparkujete?
Způsob hrazení péče
Dárkové certifikáty

2010-2024 © Esthesia - Všechna práva vyhrazena.